Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en liten kall himlakropp, en bildmakares tankar


MENINGSLÖSA REFLEXIONER


Vår måne är en kall planet

och diktarn borde veta det
 

Den speglar solens strålar bara,

den bryr sig ej och kan ej svara
 

Som lampa helt dysfunktionell

den glider kring oss varje kväll
 

Trots allt är den dekorativ
och mjukar upp ett nattmotiv

så får den ofta vara kvar där..
 

Men vem vill ha en egen måne

som bara syns när den är full
 

Den är en sån patetisk fåne
som hängt sig för nån annans skull

 
What do you want to do ?
New mail



Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-20 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP