Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten

Här i stillheten
Bidar jag min tid
Mitt i verkligheten
Finner jag frid
Med ena benet i musiken
Balanserar jag
Med andra benet i lyriken
Filosoferar jag
Här i stillheten




Fri vers av Patrik M
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-21 06:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livsglädje!
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M
Patrik M