Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När blev känslorna


Gråa och nötta



Känslorna ligger på hyllan i hallen bland kepsar och vinterhandskar

Ibland ramlar de ner på golvet när jag letar efter något
Ser dem ligga i gruset, gråa och nötta

Suckar, skakar av dem och lägger tillbaka dem bakom

cykelhjälmen

Helena 2018-09-21




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-21 11:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När känslorna ramlar ner
känns det som många fler
att plocka dom upp
och sätta under lupp
kan vara svårt
men man får inte ta det så hårt

2018-09-26

  bumerang

Övertygande känsla mellan raderna.
Känns igen. Svårt vara ”hurtig”, när
livet kräver
2018-09-22

  Bodingen VIP
Lägg dom i hjälmen istället, på med den, ut och cykla och kanske de kommer åter färgglada och fixade
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW