Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråta mig fri

jag vill kanske gråta mig fri
nog kan jag väl det
visst går det?

det måste jag få, det måste få gå
gör mig fri
från sorgens dimma




Fri vers (Fri form) av Elin Wedin
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-21 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det går. Och du får. Hade önskat att jag hade kunnat gråta. Men mina tårar är slut. Så jag är fast i vacum i stället. Gråt om du kan.
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin