Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dig, bara dig

jag stannar upp
kämpar
fokuserar och försöker
kalla tillbaks
det som är borta
kalla tillbaks
dig, bara dig

jag svajar och minns
som med en blixt
att det inte fungerar så
jag kan ropa och önska
be på bara knän
men tillbaks kommer
aldrig du




Fri vers (Fri form) av Elin Wedin
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-21 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin