Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Plocka Svamp Språka Likadant

 

Ser svampjägarna går in i
skogens dignande skafferi
asiaterna gör plockarknog
när mörkret faller fått nog

lugnt går med framåtanda
tillbaka förbi min veranda
korg efter korg fyllda utav
svamp och någon sorts lav

kineser på jag hejar Nî hâo
får svaret tillbaka hej hallå
skrattande jag säger mógu
de ler säger ja, svamp, jodu

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-22 09:23



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Mmm... avkoket från flugsvamp är inte heller så tokigt, det sa iaf Bosse Bärsärk innan han blev fastspänd i både tvångströja och läderremmar i en ljudisolerad cell he
2018-09-22

  Öknens Ros VIP
Friterad trumpetsvamp, bara så gott!

2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP