Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

So many questions

My mind goes blank cant fint the words

Trying to find a path to move forward

 

So many questions so many choices

I am standing in a limbo square

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-09-18

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-22 13:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
På något sätt så hittar man nog sin väg...
2018-09-26

    ej medlem längre
Att befinna sig i ett vägskäl kan kännas precis så, att inte veta hur man ska gå vidare eller vad man ska säga för hur man än väljer kan det inte göras ogjort. Magkänslan brukar ha rätt.
2018-09-23

  Eva Helene VIP
Ja, så sant!
2018-09-22

  lila fjäderblomman VIP
Igenkänner!
2018-09-22

  bumerang

Att förmå sig till att välja.
med risk för att välja fel.
Det finns inga fel.
bara omvägar.
känn lugnet i dina val.
det tar tid att komma till insikt.
och under tiden får vi pröva oss fram
2018-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Ständigt denna strävan!
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin