Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plenty of rubbers!

Köp en vokal

Siffror goes nuts

 

A paper clip struggles

Pennor utan udd

 

Plenty of rubbers

Saxar lidas runt tejpad midja

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-09-18




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-22 13:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul med blandningen av språk...:-))
2018-09-26

  Maria Sundelin VIP
Talande i sitt virrvarr
2018-09-23

  Sommarina VIP
Känns igen
2018-09-23

    ej medlem längre
Ibland kommer orden, ibland får man skriva sig genom det, ibland vänta för de kommer tillbaka.
2018-09-23

  lila fjäderblomman VIP
ibland funkar det bara inte...
2018-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Svårt ibland att hitta de rätta orden!
2018-09-22

  morgonstjärna VIP
:) tolkar det som idétorka ? eller

2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin