Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Oartig… kanske!

 

OBS!
(pekar inget finger på någon poet)

Man själv!
Väljer läsa någon annan poets text

Man ej börjar sitt mejl med ett behag Hej
Inte heller avslutar med mvh och ha en bra dag

Man själv bläddrar på någon annans poet sida
Och sen man väljer själv att mejla till textskrivare

Ställer alla sorts frågor
Och ibland kräver svar

Och när man har svarat
Då får man inget svar tillbaka

Man struntar i svaret som man fick
Man manipulerar textskrivarens svar

Oartig sätt tycker jag
Otrevlig sätt tycker jag

Är man nyfiken!
Då blir det snällt att svara tillbaka

Är man osäker!
Då bli svårt att förstå

Men ibland man ångrar sig för vad man har skrivet
Det är absolut OKEJ!

Människan från börja början är byggd på misstag
Är skapat för att begå misstag

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2018-09-23 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP