Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömmar och drömmar

 

Samtliga drömmar som man drömmar om
Lever inte tiden

Vissa drömmar,
Överlever tidens jakt men det är försent att förverkligas

En del drömmar är enspråkiga och talar individ
Andra drömmar är mångspråkiga som talar vid

Drömmar som kostar liv
Drömmar som skapar liv

Drömmar som är större än våra storlek
Drömmar som saknar sin storlek

Vissa drömmar,
Man själv krossar de och begraver dem i helvetet

Medan andra drömmar,
De krossar oss själva och förlamar oss

En annan typ drömmar
Krossas av våra föräldrar och släktingarna

Av familjen och vännerna
Av samhället och staten

För att de möjliga
För att de omöjliga att förverkligas



 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2018-09-23 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP