Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offerplatsen! Offerrit!

Jag står i mitt hjärtas centrum.
Hjärtat pumpar runt blodet, ångesten har en enerverande hand på min axel.
Här ska det bli fest...
Eller skall någon bringas till skampålen...?
Den påle som står i mitten av bangården.
Hon skall ställa sig där,skrika ut sin smärta.
Så småningom skall hennes smärta dövas av att hon inte orkar skrika mera.
Men hon har inte på något sätt gett upp, även om det kan kännas så.
Bara hennes fysiska krafter, bara hennes fysiska krafter ligger i viloläge.
Kanske i fosterställning, hur långt skall hon gå.
I sin strävan att bli älskad av sig själv och att åstadkomma mer än detta!
Det påstås att hon inte kan!
Kan hon ta sig ur gropen?
Likt den glaskula, som hon är. Som någon leker med?
Kanske inte.
Kanske .
Ta sig i kragen.
Ta sig i kragen för fan!
Befinna sig på många olika platser i smärtans centrum.




Bunden vers av Mim
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-24 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim