Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du blev fri

Jag såg smärta i dina ögon
Jag läste sorg i dina ögon

Du visade mig vad smärtan är

Jag blev maktlös mot din sorg
Jag kunde inte stå mot din smärta

Du gav mig din oändliga sorg

Din sorg!
Min smärta!

Befriade mig ur ensamheten ut!

Jag var en fånge i tiden på obestämd tid!
Du var en fånge i sorg på obestämdtid!

Vi tog den oönskade farväl av varann
Den transparanta farväl

Du blev fri från all smärta och sorg
Fånge i tiden förblev jag evig




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2018-09-24 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP