Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dag utan jaget

 

Vad jag önskar mig!
Vad jag verkligen drömmer jag om!

En dag utan jaget
En fri dag från all jag

En dag där jaget är inget
En dag då jaget är en illusion

En dag som spärras alla jag
En dag som spärras alla jaget

En dag för mig själv
En dag för mina drömmar själva

En dag fri för all människa
En dag som ej människa existerar i

En dag bara en dag som evig dag
Utan mitt jag

jagets mörka tider

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2018-09-24 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP