Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du makten ovan!

 

Där borta satt jag ensam
Bara satt!

Tog fram en papper och en penna
Och skrev till himmeln,

Du himmeln,
Du makten,

Kan du regna svavel igen?
Kan du dränka jorden igen?

Jag är syndare!
Jag är ensam!

Där sitter jag ingen vill sätta sig bredvid!
Där går jag ingen vill gå förbi!

Jag är oönskat!
Jag är manipulerat av andra!

I min skugga syns innga tecken på liv
I mina spår försvinner allt liv

Kan du himmeln regna människor?
Kan du himmeln regna liv?

Jag är ensam!
Jag är övergiven!

Kom ner du himmeln och sätt dig bredvid mig!
Kom ner ni änglarna och umgås med mig!

Gör mig sällskap!
Återskapa min värdiga mänsklighet

Du himmeln!
Jag kommer aldrig sluta tjata om min ensamhet!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2018-09-25 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP