Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Naken bara naken

 

Naken är jag
Naken är världen till mig
Naken är livet till mig

Nakna skrivs orden i mina dikter
Nakna målas mina illustrationer
Nakna publiceras mina texter

Naken sitter jag vid datorn
Naken tar jag mina extra starköl
Naken sitter jag vid matbordet

Naken ser på mig talriken och besticken
Naken ser på mig maten
Nacken ser på mig diskbänken

Naken slocknar jag på natten
Naken omfamnar mig sängen
Naken tar mig drömmen med sin nakenhet

Min nakenhet stör många
Min nakenhet förbjuds och jagas av lagen
Min nakenhet är den förbjudna sanningen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2018-09-25 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP