Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


under

 

 

höstnatt

mot inre resa

 

känns

 

nära hud din tid

viktlöst tillsammans

 

utan form

 

är orden vår rymd

och det tysta

 

 

vackra

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-27 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP