Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord, ord, ord

Ord ord ord. Överallt ord. De tyter genom pennor och tangentbord, ner på ark, upp på skärmar. Oändliga mängder ord. Internet, varsågod! Jag blandar in mina ord i världens evigtökande digitala ordmassa.

Böcker. Trygga, värdiga, icke-digitala, utan kommentarfält. Jag älskar att ta i er, bläddra, läsa. Gamla ord, nya ord, tillsammans i rader på papper. Samma ord innanför pärmarna idag som imorgon. Hopp, tröst, drömmar, längtan, förtvivlan, död, liv, skratt, gråt, fakta. Fakta är att jag inte hinner läsa er alla.

Hur många ord finns i ett bibliotek? Hur många bibliotek finns det? Hur många ord?




Prosa (100-ordare) av Ordforskaren
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-27 05:17



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Det frågtes blott men gavs ej svar
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ordforskaren