Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tystleken

 

Jag leker med tystnaden
Medan alla andra leker med ord
Och liv

Tystheten fylls av ännu mera tystnad
Tystheten hotar ingen inget liv än mitt liv
Tystheten kväver all liv omkring mig

Tystnaden omringar mig med sina tunga moln
Mörka moln med kraftig skyfall och storm
Dystra moln som ser mig fången i världens största BUR

Tystheten faller sin ensamheten på min värld
Gnager i min själ
Gnager i min dröm

Hotar!
Hotar och varnar!
Hotar och kräver och kräver allt skall tysta!

Jag är en lek!
Tystheten är inget lek!
Utan en ensam gud som saknar liv som mej själv!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2018-09-27 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP