Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns du

 

Det finns andra

Det finns du

Det finns då

och det finns nu

Det finns minnen

underbara

av att mötas,

prata, vara

av att lyckan

är för stunden

av en fors

vid alskogslunden

Det finns andra

Det finns du

i min tanke

här och nu

 

 




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-27 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert stycke poesi där två hjärtan möts och sammansmälter. Det gäller att leva i nuet och passa på - precis som Du säger!
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP