Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är så livsförtvivlad - så fucked up - så - ledsen - längtar efter något min - något mig - något mitt eget - så jag kan få leva - dela mitt - mig - med dig


utan



inte ritad i kött och blod utan i lösan sand
i hav av tårar

i syskonkampen
redan
av död besegrad

en sorgeskiss i kol
som vid livsberör vid varje här och nu
släpper utan fäste sitt papper utan gräng
och blir till


och blir till..
och blir till...



OCH BLIR TILL




O C H . . . B L I R . . . T I L L





...längtande levande sökande smuts
















Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-28 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP