Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte tillhörig



vi var två
o-önskade
o-orkade

så kände vi igen
och vi trodde
vi

kunde laga
och mätta
varandra

skildes
ännu mer
tomma

ännu mer
för livet
placerade

i vårat
utanför
från början






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-28 11:17



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Det är inte lätt att vara två !
2018-10-06

  Anya VIP
Fint och sorgligt om en tvåsamhet som inte bär. Dina ord berör.
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP