Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen tid för oss


När alla människor bara bråkar och slåss.
Ingenting i världen är längre särskilt bra.
Tänker jag att det finns ingen tid för oss.
Och kommer aldrig längre än till att du ska.

Du vågar inte ens se in i mina ögon här och nu.
Lever vidare i en stor lögn och din bleka lycka.
Och varje dag framför spegeln så blundar du.
Rädd för din känsla och vad alla andra ska tycka.

Om du bara låter tiden sakta rinna in i hamn.
Fortsätter att bygga på ditt tjocka mörka skal.
Och väljer att inte rofyllt få vila i min famn.
Så ska jag nu och för evigt respektera ditt val.




Fri vers av Whero
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-01 12:27



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så sorgligt
2018-10-23

  Annika Bard
Så tragiskt men tyvärr också så sant i flertalet fall tyvärr.
2018-10-03

  Lottie Ålhed VIP
Sorgesamt men insiktsfullt Bra skrivet!
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero