Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Barnet i buren!

 

Barnet i mig
Talar,
Ingen språk

Än tystnaden

Den unge mannen i mig
Talar,
Inget språk

Än tysthet

Den äldre mannen i mig
Tatar,
Inga språk

Än tyst språket

Barnet lever vidare i mig
Den unge mannen i mig dog sen länge
Den äldre mannen i mig dog dagen efter sin födelse

Barnet viskar… din tid kommer!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2018-09-29 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP