Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Famlande

 

Jag famlar i mörkret
Och i ljuset

Åldrandet!

Allt man har och haft
Är borta

Åldrandet snabba steg skyndar på

Darrande och ostabila steg
Skakande och irriterande rörelse

Åldrandet är på hem besök

Allt som man har kvar är minnens aska
Och ett okänt liv

Åldrandets besked

Man tillsist är bara sig själv
Man har kommit till mållinjen

Gammalt!
Och ensam!

Man kommer till livet ensam ur mammas mage
Låsas in ensamhets buren i väntan på döden

Ett skam, värld, land, samhäll med sin skam system
Den värdiga livet som man haft förvandlas till skam

Fången i ensamhetens buren!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2018-09-29 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP