Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under samma himmel

Mitt hjärta bär på tung metall
gråter under jämna intervall
vad är det värsta som kan hända
Vad är det värsta jag kan säga
Jag behöver tid att vara värdelös
Att få ge upp för en liten stund
om tomheten vill äta upp en inifrån
måste man börja om med sin grund

Var aldrig guds perfekta son
men vet vart man kom ifrån
vill lära mig läsa mellan raderna
vad var det som orsaka skadorna
Men jag ska se rädslan i ögonen
ge mig styrkan att stå emot igen
orkar inte längre tycka synd om mig
En dag ska jag äntligen komma hem

Jag hatar det här
känslan som inte går iväg
Jag hatar det här
Känslan som inte går iväg

Ville vara sorglös i grunden
Med en smak utan tvivel
slåss för rätten att finnas till
för att leva under samma himmel




Bunden vers (Rim) av Luna Di Corvo
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-29 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luna Di Corvo
Luna Di Corvo