Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svälter ihjäl

Hjärtat drunkna i Eskilstuna ån
Räcker inte med ett enkelt förlåt
Solen sjunker i en värld av guld
Men kan inte längre känna skuld

Blodet är rött men blev till svart
Trött på allt som en gång vart
Drömmar gjordes till kallt stål
Så hur mycket mer tror du jag tål

Jag svälter på kärleken
Jag fryser snart ihjäl
Jag svälter på känslorna
Som gör den jag är

Jag går runt i en svartvit film
Men mina ögon ser en skev bild
Duvor som flockas på vår torg
När jag har hösten i mitt bröstkorg

Förlorade nycklarna till mitt hem
För livrädd för att dö om igen
Bär inte längre några jävla ord
la själen i pant för lite varmt blod

Ser inga färger mer
Ser ingen helhet
Jag blev så himla blek
Med blåmärken inuti




Bunden vers (Rim) av Luna Di Corvo
Läst 162 gånger
Publicerad 2022-10-25 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luna Di Corvo
Luna Di Corvo