Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig sårbar


Vad ska man tro om inte på kärlek
För det vi har är ett bevis på det
Du kom in och invaderade mitt liv
Sen sa du drick upp mig som vin

Tänk att va din sagas stora kliché
Vill aldrig låta dig va ledsen mer
Du är som den stora varma solen
Kan du säga de tre vackra orden

Vad alla andra tycker är bara fel
De vet inte vår lilla hemlighet
Vi är i en bubbla i vår egna värld
Vart du än går så finns jag där

Tillsammans släcker vi mörker
Innan vi båda går helt sönder
Förut var jag bara han i glasögon
Tills du våga lära känna honom

Med dig är allt hos mig sårbart
Med dig är livet så underbart
Ska säga till alla som jag känner
Att jag är sjukt kär i just henne




Bunden vers (Rim) av Luna Di Corvo
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-16 03:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luna Di Corvo
Luna Di Corvo