Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar inte bry mig

Har druckit bort allt jag har
Men huvudet är så diffus
Inget blir som det var förut
Ingenting blir som förut

Har räkningar att betala inatt
Men stirrar hellre i mitt glas
Något inombords gick i kras
Någonting gick i kras
Gick i kras

Mina tårar kommer inte mer
jag undrar varför inte de
Har inga mer fucks kvar att ge
Orkar bara inte bry mig mer

Snart en kvart in i min dröm
Är tröttare än döden ikväll
Har tysta tankar på vägen hem
Låt mig bara få sova sen

Är det värt priset du får betala
Om solen skiner utan strålar
Bär du ditt bröst fullt med nålar
Bröstet är fullt av nålar
Fullt med nålar

Mina tårar kommer inte mer
jag undrar varför inte de
Har inga mer fucks kvar att ge
Orkar bara inte bry mig mer




Bunden vers (Rim) av Luna Di Corvo
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-25 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luna Di Corvo
Luna Di Corvo