Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börjar slå igen


Det har gått åt för många år
bara att få komma hem
Tack till er som hållit i mig hårt
Bättre sent än aldrig min vän

De svarta molnen spydde regn
Svårt att komma till insikt
Med grova ångesten i min säng
Ska inte livet vara fullt och rikt

Ska lova att från och med nu
Vara snällare mot mig själv
Ska ge allt jag förtjänar tillslut
Världen kommer vara min ikväll
För hjärtat har börjat slå igen

Mycket kärlek som inte blev av
För jag inte var redo för det
Om du inte har nått vackert kvar
Står du ensam i din verklighet

Men idag ska jag flyga till solen
Allt som vill ont får bara dra
Ska slå mig fri är de heliga orden
Min gråskala blir till färg snart

Ska lova att från och med nu
Vara snällare mot mig själv
Ska ge allt jag förtjänar tillslut
Världen kommer vara min ikväll
För hjärtat har börjat slå igen




Bunden vers (Rim) av Luna Di Corvo
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-08 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luna Di Corvo
Luna Di Corvo