Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två Hjärtan

Jag kan höra hur ett hotfullt moln närma sig
En känsla av frustration som jag känner inom mig
alla dessa trötta gator luktar sprit och skam
låt mig duscha mitt samvete rent från mitt namn
Jag lärde mig aldrig riktigt älska mig själv
Två hjärtan inombords är osams denna kalla kväll
länge leve mitt ego han ska korsfästas och dö
För en kärleks symbol som måste färgas blodröd

Jag var ständigt låg eller hög under festen
ville gärna va normal och sluta vara så ledsen
långsam våg av känslor viskar det är ditt fel
fick alltid säga förlåt för att lida i ensamhet
Jag vet det gör mera ont med tiden än förut
en sekund i förflutna är från framtidens minut
du vet om att stora pojkar gråter inte alls
skärp dig stoppa tillbaka tårarna i din hals

Tänk om jag skulle be om förlåtelse
skulle jag kunna acceptera det
För jag har två hjärtan i min kropp
Som inte orkar slåss i hemlighet

så hör min bön i ett hopplöst rop på en reaktion
pulsen står, pulsen står stilla i en hjärtlös ton
Känslorna kopplas in till en maskin
som samlar damm i en rökig och smutsig industri




Bunden vers av Luna Di Corvo
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-29 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luna Di Corvo
Luna Di Corvo