Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakomliggande utan något framför


Ömsom vin... ömsom vatten.....

Jag drömmer bäst på dagen, och tänker bäst om natten.
Ibland är jag som Tequila, men oftast som vanligt vatten.
Jag är som vackrast när jag äter, och som tröttast när jag vaknar.
Inspiration och fler timmar på dygnet, är det enda jag saknar.




Fri vers av Whero
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-01 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero