Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att den andre ska se

Ibland, för ofta, överger vi oss själva
för att bli sedda
och hinner aldrig ikapp.
Det är ett fåfängt hopp att den andre ska se
det vi har gömt
även för oss själva.




Fri vers (Modernistisk dikt) av AnnaF
Läst 369 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-30 12:59



Bookmark and Share


  Li-Lo
tack//Li-Lo
2018-10-12

  Baystream
vÄrkligen!
2018-10-04

  Tomas Karlsson VIP
Fint!
2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

AnnaF