Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland räcker inte orden

Ibland räcker inte orden till
för att beskriva det vi upplevt,
det vi ser, det vi vill.
Åndå finns det där inom oss
som ett levande ting.

Ibland har det vuxit sig fast
och likt en Lidérc
suger det kraften och musten ur livet
när själens natt faller på.




Fri vers av AnnaF
Läst 446 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-30 13:02



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Fint, berör. Så kan det kännas för mig med när "själens natt faller på".
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

AnnaF