Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är vild

 

I en klockande kjol av höst

vänder hon sig i vinden och

snurrar i allt som virvlar 

 

Låter själen blomma 

medan hon nynnar på 

något fint 

 

Hon tar hopp och ljus

i famn och låter det 

glimma i ögonhöjd 

 

Se dig mätt om du kan...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-30 15:14



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Känner mig lite som näcken just nu.
Får en så innerligt lust att spela en innerlig lockande strof som leder till fördärv :)
2018-10-05

    Max Poisé
Riktigt behaglig!
Tack för denna!
2018-10-04

  Leif Furstedt
Inte en rad är fel...
Kort, vacker med en så bra vinkel på slutet.
Ändock så subtil...
2018-10-04

  Gin83
Åhh innerligt
Förföriskt och väldigt målande
Vacker dikt

2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP