Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekivok

 

 

att jag må vara en smula ekivok

är inget som jag skämmes över

att tala erotikens språk

kan vara nåt som man behöver

 

att om kärleken sprida ord

får människor må bra

kärlek till alla på jord

kärlek behöver alla ha

 

att vara nära annan

att älska ljuvt och skönt

kan var och varannan

då är ljuset grönt

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-30 18:24



Bookmark and Share


  Fulbergarn
En ekivok
epok
är nåt som alla behöver
både från norr till söder
såväl som väderlek
behöver alla kärlek
precis som du sa
så bra
2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP