Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen kanske visar riktning



Kan bladet
som fallit
från trädet
känna sig besegrat
av kölden

Trädet svarar:
I livet finns inga segrar
eller nederlag
bara existens
i rörelse




Fri vers av innakarin
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-01 15:54



Bookmark and Share


  innakarin
Kanske kommer vi igen
2018-10-01

  Fulbergarn
Ja så är det nog
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin