Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturprofilen

 

 

ledamot i Akademien

hyllad och ärad

på tapeten igen

man blir förfärad

 

kvinnotycke han har

måste bara ha

kvinnan är underbar

han vill bara ta

 

lite grann på kroppar

så het han då blir

efter några droppar

dock inget finlir

 

med våld han tar

kvinnor på rad

vilken jäkla karl!

han borde ta ett bad

 

i ett hav av is

och sig besinna

tagen av polis

inget att vinna

 

med kvinnor sig bör föra

va` en riktig gentleman

hur veta dem förföra

den som vet den kan

 

med våld en kvinna ta

borde spöstraff passa

sån karl vill ingen ha

verkligheten den krassa

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-01 17:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kulturprofilen är en skit
han borde inte höra hit
tror att han kan ta
vad han vill ha
Han kan sitta i finkan
så får han se
vad de andra fångarna gör me
en sådan som han
fy skam




2018-10-02

  Fulbergarn
snygga rim
2018-10-01

  Fulbergarn
ja såna där
saknar ord
2018-10-01

  Bodingen VIP
Knullturprofilen, vilken ynkrygg
2018-10-01

    ej medlem längre
Han heter Jean-Claude Arnault. Och är en våldtäktsman.
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP