Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kur-Haiku

 

 

depressionens tid

botas med promenader

och en varm kopp te




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-02 11:41



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
...eller att fly till Nya Zeeland och komma hem i maj...
2018-10-02

  Per Drysén
Och med sällskap
2018-10-02

  Fulbergarn
jag brukar ha min
depressionsperiod
om våren sköna

2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP