Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

 

 

visar upp en glättad fasad

vill inte krossa dina illusioner

om vem jag verkligen är

sanningen är krass

förskönar den för din skull

verkligheten är aldrig det man tror

så låt din fantasi blomma

och känslorna spira

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-02 16:06



Bookmark and Share


  Per Drysén
Vågar inte visa upp sig själv
2018-10-03

  Kungskobran VIP
Fasad är en sharad
av fantasi som inte finns
som ingen minns.

Fint diktat av dig
2018-10-02

    Max Poisé
Sen var det någon som frågade:
-Vad är verklighet?

Fasader är det gott om, speciellt i denna digitala tidsera.
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP