Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lille kufen

han vill inte lyfta skivstång
han vill inte äta på steakhouse
han vill inte tatuera sig
han vill inte sälja stulna kinesiska dunjackor
han vill inte gå på taimassage
med happy ending
han vill inte göra high-five med flåbusar
han vill inte bära guldkedja runt halsen

han vill sitta i en grön trädgårdsmöbel
titta upp mot en mörkgrön tallkrona
med klarblå himmel bakom
och tänka ut hur han ska
spränga Hells Angels inifrån

motorcykelchimpanserna kallar honom
den lille kufen
och gapskrattar dånande skratt

tur för dom
att dom inte vet
vad som väntar dom




Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-02 16:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Helvetet väntar all syndare, inte bara dem.
2018-10-02

  Viksten
Härlig text
Jag har skrivit om hur vi gjorde oss
av med motorcyklarna här på Tomtebogatan
Finns mycket aggressivitet hos mig

2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman