Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprepar mig!

Jag märker att jag upprepar mig (Där jag går)
Jag märker att jag upprepar mig (Där jag ligger)
Vilka situationer gör att jag upprepar mig?

Påstående, dina tankar , som du tänker idag, vet inte hur mycket, men mycket av dem, eller om inte de flesta (Se en bild av människor runtomkring i blå och röda dunjackor, som symboliserar tankar, bara rent generellt, ordet tankar, stå i grupp, som i gäng)

Gör ett fotomontage.
Tanken som jag höll på att upprepa var; Varför uppmärksammas inte lungsäcken?


Fotografera när du springer. Like the Cat before you.Detta medföljer även
Hänvisning till katt, som tog foton. I verkligheten.
Hänvisning till katt som tog foton, i overkligheten, en människa i kattkostym, som plåtar. Som står i ett hörn av lokalen (Rummet med fyra väggar, där väggarna har en neutral färgton), och katten skall ha Marilyn Monroe-Solglasögon på sig! Svarta Femtiotalsbågar med bling bling på, Stora glasögon, ska det vara också!




Bunden vers av Mim
Läst 150 gånger
Publicerad 2018-10-03 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim