Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väggar

 

 

hon gick genom väggarna

överskred alla fysiska lagar

allt för den totala upplevelsen

att testa smärtgränsen

för vad som var möjligt

 

det var vad hon tänkte

där hon satt på sängen

och stirrade in i väggen

som om den kunde tala

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-03 15:24



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En spännande dikt, med många tolkningar!
2018-10-04

  Bodingen VIP
Stirra inte, prova gå försiktigt, kanske funkar, konstigare saker har hänt
2018-10-03

  BenGust VIP
Din text indikerar om att det kanske
bara är ett membran mellan oss
och det där bortre...
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP