Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fabriken

 

Att slicka uppåt på fabriken
trampa på och gå över liken
numera ofta blivit likt merit
chefer går på snacket av skit

deras egen kassa kompetens
noterar lismarna utan gräns
krumbuktar sig smickrandes
lögner görs hemsnickrandes





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-03 21:52



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Förr mången chef genomskådade
nu tycks en del helt bedårade
drar löjets skimmer över sig
då de inte bemöda säga nej
suger in ära av slemmiga typer
som för de ansvariga kryper
2018-10-04

  Öknens Ros VIP
den kassa verkligheten.
2018-10-04

  Fulbergarn
Någon säljer knark
till någon och bygger
en veranda för vinsten.
Han tar risken, men sen
springer han runt och
pekar finger åt andra
som kanske bara
kränger för att drifta
sitt beroende. Gott
om slibbiga typer
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP