Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter

 

 

alla dessa förödda dagar

tillspillo till ingen nytta

jag räknar dagarna

tills befrielsen kommer

 

intet jag då löses upp i

ingen smärta, ingen sorg

 

bara ett stort mörkt lugn

och den stora tystnaden




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-04 09:19



Bookmark and Share


  Per Drysén
Dödslängtan
2018-10-05

  Fulbergarn
hoppas du har rätt
2018-10-04

  Bodingen VIP
Livet är kort - döden är lång
2018-10-04

  Kungskobran VIP
Snart bärs man bort
i en billig transport
det är inget särskilt med det

Nils Ferlin
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP