Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek-Haiku

 

 

rosen den röda

kärleksbevis till kvinnan

hjärta till hjärta




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-04 09:32



Bookmark and Share


  Per Drysén
Blomspråket är evigt
2018-10-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin kärlekshaiku!
2018-10-04

  Öknens Ros VIP
Lustigkurre där Bodingen! ;)
2018-10-04

  Bodingen VIP
Jaaa sådana starka från Åb-ros Bryggeri, gärna en bukett i låda
2018-10-04

  Cikoria Blå VIP
Mannen kan också
få bli förärad en ros
för kärlekens skull
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP