Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanelbullens dag

 

 

kanelbulle i all ära

tycker den kära

men jag vill ha annat

så gott förbannat

kardemummabullar

på dem jag tullar

härlig krydda med mumma

till den vi slå på trumma!




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-04 09:48



Bookmark and Share


  Fulbergarn
alla bullars dag kanske det borde heta, jag gillar vaniljbulle skarpt


2018-10-04

  Kungskobran VIP
En kanelbulle varje dag
håller magen i slag
2018-10-04

    Ken Cassel
Tråkigt nog så kan jag inte äta några då jag måste hålla vikten
Men visst skulle jag vilja smaka lite bulla

:-)
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP