Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir orolig...

Det är klart att jag blir orolig.
Vill du ha mig -- eller inte?

Varför hör du inte av dig?

Har det hänt något?

Här har inte hänt något.

Jag skulle väl... nä,
Det är som i Povel Ramels visa...

"Tag din chans- men fort -innan den flyr bort..."
Kan jag handla moget?
Ja. Jag är mogen dam nu.

Imorgon är en ny dag
Varken du eller jag vet vad som händer.

Så skrev Mikael Ramel

Imorgon blir en dag för mig att gråta.
Jag gråter.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-04 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP