Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ellen är en fiktiv person i en spökhistoria


Ellens visa


När vägen och havet
blir gråa och tysta
och längtande väsen
förtvivlat skall lystra
består bara vänskap
och springande ånger
Kom och lek med oss, Jenny,
och sjung våra sånger!

Tag plats bredvid Erland
på brunvita plåtar
Vi sparar dem åt dig
med minnen av båtar
som slår utan stormar
till skränet från trutar
Kom ombord till oss, Jenny,
hör hornet som tutar!

De pråmar som lyste
i sinnet och leken
blir snart nog en matta
av gräs bortom eken
Du stannar vid häcken
och tvekande dröjer
Du är fjärran nu, Jenny,
men skuggan dig röjer.



18/9 2018




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lena Söderkvist VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-06 00:01



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Bravo! Fantastisk i bild, sväng, rim och rytm!
2018-10-06

  Nanna X
Jättefint rimmad!
2018-10-06

  Silverstripe
Vackert skriven!
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP