Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två påhittade personer, så också händelsen.


Online

 

 

över nätet de möttes

direkt det klickade

orden bollades mellan

hjärta och hjärta

 

de fann snart varandra

precis som många andra

känslorna var heta

ni skulle bara veta

 

snart de kom överens

att ses i verkliga livet

nyfikna de båda var

fantiserade om den andre

 

så kom den stora dagen

på en restaurang de möttes

båda två såg sig omkring

kunde inte se den andra

 

plötsligt de krockade med varann

åh! förlåt   ingen fara

säg är det verkligen du, han sa

är det verkligen du, sa hon

 

så såg du inte ut på fotot, sa han

ej heller du, sa hon

så vad gör vi nu?

varför inte äta middag?

 

under trevligt samspråk de åt

konverserade förtroligt

att de seglat under falsk flagg

gjorde inte det minsta

 

ja, så kan det gå

ett och ett kan bli två

vad hände sedan de två?

ja, det får Ni grunna på

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-06 15:05



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Nu har jag grunnat klart
nätdating är ju spela dart
man låga poäng värdesätta
innan man träffar en femetta

2018-10-06

  Fulbergarn
Härligt uppiggande slut till slut :)
2018-10-06

  Kungskobran VIP
Härligt humoristiskt om nätdejting
med överraskande slut,
samma kaka då blir dom maka
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP