Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ide

 

 

trött, så trött

jag tror jag i ide går

och äter något sött

jag inte förstår

denna trötthets orsak

kanske höstens mörker är

kroppen alldeles slak

allting är bara besvär

ska bara äta skrovmål först

och sedan släcka min törst




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-06 15:46



Bookmark and Share


  BenGust VIP

Hösten står på sin tribun
i förvissning om
att vi
kroknar

2018-10-07

  Bodingen VIP
Om det inte vore för kylan, stormarna, piskande regnet, rånnen, frosten, minusgraderna, snön, mörkret, inga röda dagar och vemodet skulle nog hösten vara kul, träden är iaf fina he
2018-10-06

  Fulbergarn
ibland känns det som man är släckt med björnarna
2018-10-06

  Kungskobran VIP
Tröttheten tar sin tribut
när dagen tagit slut
och höstens mörker tränger på
det är bara så
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP